Η εταιρεία

PrintMall - Our Story

Ποιοτικές υπηρεσίες εκτύπωσης

Όλα ξεκίνησαν το 2007 όταν ο Νίκος Βαλεοντής ήρθε από τη Σάμο, με 15ετή εμπειρία στο χώρο των γραφικών τεχνών και μπήκε στη δημιουργική ομάδα της Printxpress με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το 2012 ο Νίκος μαζί με την σύζυγο του Χριστίνα Τσατσάνοβα – Βαλεοντή αναλαμβάνουν από κοινού τη διαχείριση της εταιρείας .

Ο Νίκος και η Χριστίνα αναζητούν και καταφέρνουν να προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προιόντων και υπηρεσιών, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και της τεχνολογικής προόδου στον κλάδο των γραφικών τεχνών.

Συνοδοιπόροι στον καθημερινό τους αγώνα είναι το προσωπικό και οι συνεργάτες που καθημερινά κοπιάζουν για να προσφέρουν μια επιπρόσθετη αξία στις υπηρεσίες και τα προιόντα που προσφέρουν στον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Είναι η σταθερή και καλή ποιότητα προιόντων, η τεχνογνωσία, το εύρος των καλυπτόμενων αναγκών, η επικοινωνία με τον πελάτη ή ακόμα και η σωστή σχέση ποιότητας-τιμής που εμείς στο PRINTMALL έχουμε μερικούς λόγους παραπάνω να αισιοδοξούμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος τη πορεία μας.